Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London
info@email.com
00 (123) 456 78 90

Follow Us

Termeni si condiții de utilizare platforma Perspektive.ro

Perspektive.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Perspektive Vision SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor, informatiile fiind utilizate cu scopul de a trimite utilizatorilor serviciilor Perspektive Vision SRL cererea solicitarilor, oferte sau promotii.

Totul se realizeaza in baza consimtamantului transmis de catre utilizator.

De asemenea, utilizatorii pot refuza furnizarea datelor si pot solicita steregerea din baza de date.

In conformitate cu Legea nr. 679/2016 (GDPR) Perspektive Vision SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele furnizate de utilizatori si clienti. Acest lucru este necesar pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale in scopul protejarii vietii private.

Tot in conformitate cu Legea 679/2016 (GDPR), orice utilizator are drept de acces, drept de a porta informatiile si datele cu caracter personal, drept de a interveni asupra acestor date sau dreptul de a nu se supune unei decizii individuale. In plus are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care nu i-a fost respectata prelucrarea datelor cu caracter personal si are dreptul a nu accepta prelucrarea acestor date dar si dreptul de a solicita stergerea datelor.

Pentru protectia datelor cu caracter personal am elaborat si implementat masuri tehnice si de organizare astfel incat sa putem preveni riscurile care pot sa apara in cadrul prelucrarii datelor.

Datele cu caracter personal prelucrarte in cadrul Perspektive Vision SRL sunt utilizate numai in scopurile pentru care au fost solicitate si pentru ca s-a obtinut consimtamantul din partea utilizatorilor sau clientilor, scopuri precum conPerspektive Vision SRLrea solicitarilor, prezentarea de oferte si promotii transmise prin mail, etc. De asemenea, aceste date sunt necesare si pentru incheierea contractelor sau pentru a livra serviciile solicitate de catre client.

Datele cu caracter personal solicitate de Perspektive Vision SRL prin site-ul Perspektive.ro sunt: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa.

Perspektive Vision SRL nu solicita si nu prelucreaza date cu caracters special si garanteaza faptul ca nu va trimite datele dumneavoastra catre terti sau alte firme din tara sau din strainatate.

In cazul in care exista erori cu privire la datele despre utilizatori, va incurajam sa ne comuncati acest lucru astfel incat sa putem remedia problema in cel mai scurt timp.