Siguranta datelor dumneavoastra personale este extrem de importanta pentru PERSPEKTIVE VISION SRL.
Informatiile din formularele prezente pe site – in continuare denumit perspektive.ro – sunt folosite pentru ofertarea potentialilor clienti.

Accesul la datele dumneavoastra
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de noi numai in scopul declarat al acestui site.
Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara platformei Perspektive.ro .

Cine iti prelucreaza datele personale
PERSPEKTIVE VISION SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați iar acesta raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 apartinand Parlamentului European si Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor
Pentru fiecare prelucare specifica a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizați datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.

Stocarea datelor dumneavoastra personale
Datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate în Spatiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate si prelucrate intr-o tara din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in conformitate cu legislația în vigoare, fiind in siguranta si permanent monitorizate. Datele vor fi pastrate criptat si transmise pe canale criptate (https)!

In cazul transferurilor de date in afara SEE, PERSPEKTIVE VISION SRL va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garantii pentru tarile care nu au luat o decizie privind protectia adecvata a datelor personale.

Drepturile utlizatorilor


Dreptul la acces
Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastra. Puteți contacta PERSPEKTIVE VISION SRL. Va vom furniza in acest caz datele cu caracter personal prin e-mail. Adresa la care ne puteti contacta este admin@perspektive.ro.

Dreptul la portabilitate
De fiecare dată când PERSPEKTIVE VISION SRL va prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastră sau in baza unui acord, aveți dreptul să obtineți transferul unei copii a datelor dumneavoastra către dumneavoastra sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare
Aveti dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la stergerea datelor
Aveți dreptul sa cereti oricând stergerea oricaror date cu caracter personal prelucrate de PERSPEKTIVE VISION SRL.
Aveți tot dreptul sa va opuneți prelucrarii datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim in PERSPEKTIVE VISION SRL.

PERSPEKTIVE VISION SRL nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor și drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a va opune marketingului direct
Aveti tot dreptul de a vă opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct. Cand doriti, va puteți dezabona de la marketingul direct urmand instructiuni din fiecare e-mail de marketing.

Dreptul la restricționare a prelucrarii
Aveți dreptul sa solicitați ca PERSPEKTIVE VISION SRL sa restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
– daca va opuneți prelucrarii în baza interesului legitim in PERSPEKTIVE VISION SRL, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
– daca afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, PERSPEKTIVE VISION SRL  trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere
Dacă sunteti de părere că PERSPEKTIVE VISION SRL  va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresati o plangere unei autoritati de supraveghere (ANSPDCP).

Controlorul datelor personale
PERSPEKTIVE VISION SRL, cu sediul social in Str. Maramures, nr. 30, Craiova, jud. Dolj inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/1796/2015, cod fiscal 35193966.

E-mail: admin@perspektive.ro